• Home
  • Over Makalu Adventure

Over Makalu Adventure

Sinds 1998 zijn wij een geregistreerd adventure touroperator uit Kathmandu, Nepal. We organiseren trektochten in het Himalayagebied in Nepal, Tibet, Bhutan en India met een zeer goede reputatie op vlak van kwaliteit, vriendelijk professionalisme en veiligheid, alsook een hoge cliëntenrentabiliteit.

Van de toppen van de Everest tot de vlakten van de Terai: onze trekkings en adventures zijn bij de meest originele en extreme die in de regio te vinden zijn. Zo is onze "Lhasa-Kathmandu Mountainbike Tour" bijvoorbeeld de allerhoogste mountainbike-expeditie met de langste en diepste afdaling ter wereld. We doen bergbeklimtochten naar de toppen van de Makalu, Dhaulagiri, Everest, Lhotse, Tukuche en vele andere. Onze trekkings omvatten de circuits van de Annapurna, Everest, Langtang, Mustang, Manaslu, Dolpa, Kanchenjunga en Dhaulagiri.

Makalu Adventures biedt culturele rondleidingen binnen Werelderfgoedsites door de Kathmanduvallei en omliggende gebieden. Onze gasten kunnen kiezen tussen 5-sterren of goedkopere opties terwijl ze genieten van een ontspannend verblijf of expedities en adventure-sports. We hebben een reeks luxebusjes ter beschikking om onze bezoekers naar verschillende bestemmingen in de Kathmanduvallei en verderop te brengen. Onze partners zijn een vredig ecologisch 3-sterrenresort in het hart van Thamel, Kathmandu, en een yoga training- en retraitecentrum op een rustige, rurale locatie in de buurt. Het spreekt voor zich dat we accomodatie kunnen voorzien voor verscheidene vereisten, wensen en dromen.

De door ons uitgewerkte routes zijn geschikt voor elke leeftijd en bekwaamheid. Ons team heeft heel wat ervaring op vlak van adventure-trips en outdoor-sports in de Himalaya. Onze Sherpagidsen behoren tot de oorspronkelijke Sherpafamilies die aan bergbeklimmen deden en die de eersten ter wereld waren om twee bergen van meer dan 8.000 meter te beklimmen. Wij hebben een diepe voeling met en kennis van de natuur, lokale cultuur, mensen en godsdienst en zorgen voor een vlotte, veilige en betekenisvolle interactie op alle niveaus tijdens jouw verblijf in het prachtige Himalayagebied. Ons team wijdt zich volledig aan verantwoorde reizen die de lokale gemeenschappen ten goede komen en het milieu behouden. Plaatselijke tradities, godsdiensten en erfgoed worden te allen tijde gerespecteerd.

Mohan Lamsal, eigenaar en directeur van Makalu Adventure, voegt steeds een persoonlijke touch en aandacht voor details toe om ervoor te zorgen dat niets over het hoofd gezien wordt en alles naar wens is. Hij is reeds 28 jaar actief in de trekking- en tourbusiness en heeft zo enorm veel kennis en ervaring opgedaan. Hij heeft dienst gedaan als secretaris-generaal van de TAAN "Trekking Agency Association of Nepal" en is lid van het NTA "Nepal Tourism Board" en de NATA "Nepal Association of Tour and Travel Agencies".

Wij hebben reeds met succes samengewerkt met enkele van 's werelds top touroperators met vestigingen in Europa, de VS en Afrika. Met toewijding bieden wij de meest kwalitatieve, veiligste en voordeligste trekking en tours die maar mogelijk zijn. We willen dat onze bezoekers de spanning en het plezier van reizen en avontuur ervaren en hier weer vertrekken met een diep gevoel van tevredenheid en een reeks fantastische herinneringen. Makalu Adventure, het hoogtepunt van ervaring en kennis op vlak van Himalaya-tours.

Get Social

Get Connected

Stay Updated

Subscribe to our Newsletter