• Home
  • Om Makalu Adventure

Om Makalu Adventure

Vi er et rejsebureau der med base i Kathmandu er specialiseret i eventyrture, og har været det siden vi startede i 1998. Vi arrangerer ture og treks i den nepalesiske, tibetanske, bhutanske og indiske Himalaya region, og har på baggrund af mange returnerende rejsende, der tilskynder en venlig professionalisme og et fokus på sikkerhed, erhvervet os et solidt kvalitetstempel. (Tjek venligst fores anmeldelser på tripadvisor.com).

Fra Everests bjergtoppe til Terais stepper, har vi kreeret nogle af de mest originale treks, ekstreme og eventyrlige oplevelser der udbydes i området. For eksempel er vores L’hasa til Kathmandu Mountain Bike Tour kendt for at være den højest beliggende mountain bike rute - og den med det længste og dybeste fald - i verden. Vi arrangerer klatreekspeditioner til Makalus, Dhaulagiri, Everest, Lhotse, Tukuches højder – og flere til. Vores trekkingture går blandt andet til Annapurna, Everest, Langtang, Mustang, Manaslu, Dolpa, Kanchenjunga og rundture omkring Dhaulagiri.

Makalu Adventures tilbyder kulturelle ekspeditioner til verdensnaturfredede områder gennem hele Katmandu dalen og de omkringliggende områder. Vores gæster kan vælge mellem fem stjernes eller billigere løsninger, til at nyde afslappende stunder mellem ekspeditioner og/ eller adventuresport. Vi har en hel flåde af luksus minibusser som vi transporterer vores gæster rundt i til destinationer i hele Kathmandu dalen og videre omkring. Vi er desuden del af et økologisk trestjernet hotel resort i hjertet af Thamel, Kathmandu, samt i et yoga trænings- og afslapningscenter i en rolig landlig idyl tæt derpå. Vi kan med andre ord imødekomme et væld af ønsker, krav og drømme - uden problemer.

Vi designer vores ture til at passe alle aldersgrupper og fysisk formåen. Vores team har en enorm bred erfaring i at arrangere adventure ture og udendørs sport i Himalayaregionen. Vores Sherpa guides kommer fra de oprindelige Sherpafamilier, der var de første i verden til at bestige to bjerge på over 8000 meter. Vi nærer en dyb kærlighed for naturen, lokalbefolkningen, deres kultur og religion, og i samspil med vores store viden om området, er vi i stand til at skabe spændende, grundigt tilrettelagte, sikre og betydningsfulde oplevelser og godt samvær for alle. Sammenlagt gør det, at nydelsen af de underskønne Himalayabjerge bliver formfuldendt. Med dyb respekt for de lokale traditioner, religioner og arv, er vores team fokuseret på bæredygtige rejseformer, der også gavner lokalbefolkningen og vedligeholder miljøet.

Ejeren og direktøren for Makalu Adventure, Mohan Lamsal, bidrager til enhver rejse med et personligt islæt og en forkærlighed for detaljen, som betyder at alle dine behov imødeses uden at noget er overladt til tilfældighederne. Han har været i trekking og tour branchen i 28 år, og har ophobet et arsenal af viden og erfaring han øser ud af. Han er tidligere generalsekretær i TANN ’Trekking Agency Association of Nepal’ og er medlem af NTA ’Nepal Tourism Board’ og NATA ’Nepal Association of Tour and Travel Agencies’-

Vi har med stor succes samarbejdet med nogle af verdens bedste tur-operatører i Europa, USA og Afrika. Vi er i sandhed stålsatte på at tilbyde den højeste kvalitet, den største sikkerhed og de mest økonomiske trekking oplevelser man kan tænke sig.  Vi ønsker at alle vores gæster oplever begejstringen og nydelsen ved at rejse og opleve. Vi ønsker at de ikke kommer hjem uden at føle en dyb tilfredsstillelse og være beriget med utrolige minder. Makalu Adventure, toppen af erfaring og viden når det kommer til touring i Himalaya!

Get Social

Get Connected

Stay Updated

Subscribe to our Newsletter